Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Leer Arabisch Dutch
Average rating:  
 10 reviews
by Aspa on Leer Arabisch Dutch
Student

I took a course on spoken Lebanese Arabic and I never expected to advance so quickly in my Arabic in such a short period of time. Apart from the amazing work done during class, Nayla prepares quizlets, which are essentially quizes to revise everything that's taught during class. The approach for learning spoken Arabic was unique and I can confirm that now that I'm eventually in Lebanon and using all that I learnt. I totally recommend it.

by Claire Schaepelynck on Leer Arabisch Dutch
Amazing and caring teacher

Nayla is an amazing teacher and her method is great. I felt i made quick progress and she explains everything very well. She's kind, patient and really loves what she does. it's a very positive energy she gives to all her students. The content of the class is diverse, interesting and i am always looking forward to the next class! Thank you so much!

by Alix on Leer Arabisch Dutch

I would recommend this course to anyone in Amsterdam eager to start learning Arabic. Nayla organises her course in a very clear and efficient way, which makes learning this difficult language the easiest possible.
The groups are also relatively small, allowing for good practice and extra attention (much needed when practising the sounds of Arabic). Nayla is a very patient and kind teacher, she makes the lessons a pleasure to attend.

by Arnaud Mansour on Leer Arabisch Dutch
Student

Leerarabisch is naar mijn mening de beste plek om de Arabische taal te leren in Amsterdam en omstreken. Voor iedereen is er het juiste niveau om lessen te volgen. De lessen zijn leerzaam, interactief, van topkwaliteit en vooral ontzettend leuk! Daarbij krijg je topbegeleiding van een super docente (met heel veel geduld) en is er altijd ruimte voor vragen. De sfeer in de les is lekker informeel en heel plezierig, waardoor ik nog altijd erg graag naar de lessen kom.

by Sabien -Projectmanager on Leer Arabisch Dutch

Het doceren van een vreemde taal is een vak, en bij Leer Arabisch verstaat men dit vak uitstekend. De lessen zijn zo ingedeeld dat het spreken, lezen EN schrijven aan bod komen. De lesstof is goed gestructureerd, altijd interessant en vaak bijzonder actueel. Verzoekjes kunnen altijd worden ingediend. De lessen zijn behoorlijk intensief met voldoende persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. De docente is geduldig en legt alles duidelijk uit. Ook heeft ze veel kennis van de diverse dialecten en de cultuur. Haar enthousiasme werkt zeer aanstekelijk!

Ik heb les gehad in verschillende talen van verschillende docenten, en Leer Arabisch vind ik absoluut de beste taalschool die ik ooit gehad heb. Ik kan Leer Arabisch dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die de taal goed wil leren!

by Evaline Schot- Strategy and development officer bij Arab Network for Tolerance on Leer Arabisch Dutch

Inmiddels heb ik al drie jaar les van Nayla Chebli. De opbouw van de cursus is heel logisch en helpt je de taal vanuit de basis te leren begrijpen. Daarnaast is de cursus heel goed voor zowel de mensen die al kennis hebben van Arabisch als voor mensen die willen beginnen met het alfabet! Als leerling kun je het ook altijd aangeven als je beter wilt worden in lezen, spreken of schrijven, en de docente doet haar best rekening te houden met dergelijke verzoeken. Een betere plek om Arabisch te leren is er niet!

by Daniella –hoofd artistiek bureau. on Leer Arabisch Dutch
-

“Afgelopen week heeft ons groepje het derde trimester Arabisch afgerond bij ‘ Leer Arabisch’. Inmiddels kunnen we Arabisch schrijven, lezen en sociale gesprekjes houden. De lessen zijn informatief, intensief en boven alles ook nog erg leuk. De lerares heeft veel persoonlijke aandacht voor haar studenten en weet alles goed en duidelijk over te brengen. Daarnaast beschikt ze over veel kennis van oa het Libanese dialect zodat je naast het Standaard Arabisch ook de spreektaal leert. Terloops leer je ook veel over de verschillende Arabische gewoonten en manieren. Het huiswerk en de stof worden ook online per groep aangeboden zodat je te allen tijde alles nog rustig kan nalezen en bekijken en is de lerares bereikbaar voor vragen. Wanneer je overweegt om Arabisch te leren is ‘Leer Arabisch’ zeer de moeite waard. Ik kijk uit naar het vierde trimester!”

by Mark Snijder- Freelance tekstschrijver en publicist on Leer Arabisch Dutch

“Ondanks dat ik ook in mijn woonplaats Utrecht Arabisch zou kunnen leren reis ik graag elke week naar Amsterdam voor de cursus bij Leer Arabisch. De lessen zijn intensief met voldoende aandacht voor iedereen individueel, waardoor je snel vooruitgang boekt. Het lesmateriaal is goed en er is een mooie balans tussen spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheden. Iedereen die Arabisch wil leren raad ik deze cursus zeker aan!”

by Anton van de Kerkhof- Stafmedewerker bij Buma/Stemra on Leer Arabisch Dutch

“Leer Arabisch is dé plek in Amsterdam e.o. om goed Arabisch te leren. Toegankelijkheid op alle niveaus, kleine groepjes met veel aandacht voor individuele behoeften en een enthousiaste, betrokken en deskundige lerares zorgen voor een snelle ontwikkeling van je Arabische taalvaardigheid. Bijna spelenderwijs leer je ook veel over de verschillende Arabische culturen. De lessen bij Leer Arabisch zorgen voor een flinke verbreding en verdieping van mijn kennis van de Arabische taal en cultuur. Daarnaast is het ook nog eens gewoon hartstikke leuk en gezellig; ik kan het iedereen van harte aanbevelen!”

by Rachel Golstein- Accountmanager- Schiphol Travel International on Leer Arabisch Dutch

“Ik ben al een jaar bezig met Arabisch leren via ‘ Leer Arabisch’ en kan inmiddels lezen en schrijven. De groepen zijn klein waardoor je bijna prive les hebt. De lerares is erg goed en behulpzaam. Zij komt zelf uit Libanon dus buiten het standaard modern Arabisch leer je ook de spreektaal. Je krijgt na de les huiswerk mee voor de volgende keer. Er wordt tijdens de les ruim voldoende tijd aan iedereen besteed. Als je goed Arabisch wilt leren, is dit een echte aanrader!”