Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 25 reviews
Leer Arabisch

Sinds 2016, zit ik bij LeerArabisch, als student. De reden dat ik er nu nog steeds cursussen volg, is vrij simpel, de docentes weten waar ze het over hebben, zijn zelf afkomstig uit het land waar de taal word gesproken en zijn vriendelijk en geduldig. De lessen zijn zeer informeel, maar heel erg informatief, dit geeft het gevoel alsof je niet ouderwets in de schoolbanken zit, voor iemand zoals ik echt , prima ! Mensen die twijfelen of ze het wel, of niet moeten doen, zouden het eigenlijk moeten doen. Ervaar het zelf en je zult zien, dat je ook net als ik meerdere cursussen gaat volgen. Een echte aanrader voor iedereen. Beginner of gevorderd, jong of oud, het maakt echt niet uit !Marhababik !

by Nadine on Leer Arabisch Dutch

Nayla is een fantastische docente! Haar lessen zijn gezellig, afwisselend, grappig en leerzaam. Hoewel we zowel leren schrijven, luisteren, spreken als lezen, zijn de lessen met name toegespitst op spreken, hetgeen waar we in onze groep het meest aan hebben in de praktijk. Wat mij betreft de leukste en meest nuttige Arabische les die er is!

Ik heb 2 jaar Arabische les gehad bij Nayla en ze is een fantastische docente. Altijd gemotiveerd, bereid om dingen via mail uit te leggen ook buiten de les, veel verschillende werkvormen. En ook past ze zich in de les aan aan de verschillende niveaus en wensen van de studenten. Bovendien hebben we heel veel gelachen! Ik ben zo enthousiast geworden dat ik Arabisch ga studeren aan de universiteit.

by Brooke Christensen on Leer Arabisch Dutch
Kind, patient, creative!

I've taken two courses from Nayla and I've enjoyed them both. I'm actually starting to speak Arabic! She's encouraging, patient, kind, and using lots of creative methods as she teaches to keep things interesting and not boring (games, songs, small competitions). Lessons with Nayla are far from boring and that was the key for me. Arabic is a difficult technical language and my last lesson at a different school had me wanting to stick pencils in my eyes I was so bored with all the technical slow way to teaching. That's not the case with Nayla- she's fun, doesn't take herself too seriously and is an all-around great teacher. I also like the way the course teaches dialect and MSA at the same time. I'm already looking forward to the next lesson!

De lessen van Nayla zijn de beste lessen voor Arabisch die je ooit tegen zult komen! Nayla is een geweldige lerares, en ze onderwijst met veel kunde, kennis, creativiteit en, bovenal, heel veel plezier!Haar enthousiasme voor de taal is aanstekelijk en het motiveert je om goed je aandacht bij de les te houden en je huiswerk te maken. Al naar enkele maanden leer je het Arabische schrift lezen en enkele woordjes spreken. En na enkele trimesters kan je al gesprekken voeren, teksten lezen, en Arabische liedjes zingen. Ik kan het iedereen ten zeerste aanraden bij Nayla Arabisch te gaan leren en ik kijk er ook heel erg naar uit weer terug te keren!

Beste taalcursus arabisch!

Beste taalschool voor Arabisch in Amsterdam. Nayla is een uiterst vriendelijke en geduldige lerares. Daarnaast is ze erg professioneel en is arabisch haar moedertaal waardoor zij dit erg goed kan overbrengen op haar studenten. Elke les verrast zij haar studenten met heerlijke koekjes en thee en staan cultuur en arabisch spreken, lezen en schrijven centraal. Na 1 cursus kan je het arabisch schrift al lezen en schrijven en heb je basiskennis van het spreken. Leren gaat snel en makkelijk, kortom een fantastische school waar ik nog vele cursussen ga volgen!

by Pauline on Leer Arabisch Dutch

Ik kan de lessen van Leer Arabisch sterk aanraden! Nayla is een fantastische lerares, goedlachs en geduldig. Ze zorgt er altijd voor dat de lessen niet enkel leerzaam maar ook super gezellig zijn. Op minder dan een jaar tijd, heb ik al erg veel geleerd. Ik kan nu teksten lezen, woorden zelf schrijven in het Arabische schrift, basisconversaties houden en begrijpen, en mensen verrassen met verschillende typische Arabische uitspraken. Je groeit echt elke week. Ik kijk er dan ook erg naar uit om het volgende semester te beginnen! شكرا عزيزتي نايلة

by Caroline on Leer Arabisch Dutch

Arabisch leren via LeerArabisch raad ik iedereen aan. De sfeer tijdens de lessen is heel plezierig. Nayla is bovendien een hele aardige, geduldige en goede docente. Tijdens de lessen komt alles aan bod (op creatieve wijze): grammatica, luister-en spreekvaardigheid en leer je extra woordenschat bijvoorbeeld aan de hand van liedjes. Kortom: een interactieve, intensieve en gezellige manier om een mooie taal te leren. شكراً

by Nouska on Leer Arabisch Dutch

Dankzij Nayla heb ik al veel Arabisch geleerd in een vrij korte tijd. Met al haar ervaring heeft Nayla erg goede lesboeken gemaakt waarmee de Arabische taal op een logische en leuke manier geleerd kan worden. Ze maakt handig gebruik van apps en mp3's waardoor je zoveel kunt studeren als je wilt en kunt. Tijdens de lessen motiveert ze ons daartoe en neemt tijd voor lastige vragen. Extra pluspunt is dat ze mijn wensen voor een bepaald dialect moeiteloos kan toevoegen aan de standaard lessen.

by Wouter Munnik on Leer Arabisch Dutch

Voor iemand die plezier wil hebben in het leren van de prachtige Arabische taal en daarbij niet terugdeinst voor zweetdruppels en hard werken, is de basiscursus Arabisch een absolute aanrader!Nayla is een heel geduldige, vriendelijke en bekwame docente die de beginselen van de Arabische taal op een aansprekende en praktijkgerichte manier weet over te brengen. Het initiatief om de opgedane kennis toe te passen, legt ze - volledig terecht - bij de cursist. Hard werken, met plezier!Iedereen krijgt de ruimte om het maximale te leren wat er vanuit de eigen situatie mogelijk is. Nayla geeft bewust veel huiswerk, zodat je zeker weet dat na afloop van de cursus echt alles is behandeld wat past bij een cursus op basisniveau. Maar niemand hoeft zich opgejaagd te voelen!! Iedereen bepaalt voor zichzelf wat het maximaal haalbare resultaat is.Het cursusmateriaal is aansprekend en overzichtelijk, en er is altijd ruimte voor het stellen van vragen, zowel tijdens de les als daarbuiten.Ik reis er zelf 1 keer per week 160 kilometer voor om de cursus te volgen. Dat doe ik met veel plezier en ik vind het deze cursus méér dan waard.shukran ktir ya Nayla!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»