Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Leer Arabisch Dutch
Average rating:  
 27 reviews
by Mounia on Leer Arabisch Dutch
Aanrader!!

Ik was in eerste instantie van plan alleen het eerste trimester te volgen, maar vind de lessen zo leuk dat ik verder wil met het volgende semester. Ik heb in een korte tijd veel geleerd en ik vind de combinatie van MSA en het dialect echt ideaal. De boeken hebben een heldere uitleg en de MP3’s en de app is ook super handig. Je kan merken dat er goed nagedacht is over de opbouw en methode van de lessen. Daarnaast is er altijd een leuke en gezellige sfeer tijdens de lessen waardoor het leuk is om naar de lessen te komen!

by Odette on Leer Arabisch Dutch
I highly recommend Nayla’s lessons! She makes learning Arabic fun and simple.

I really enjoyed Nayla’s Arabic lessons. She is a good teacher, she really cares about your progress, has a lot of attention for all the students in a group and offers a wide range of interactive and fun learning material, including songs, poems, games and her wonderful book. I highly recommend Nayla’s lessons! She makes learning Arabic fun and simple.

by Mike on Leer Arabisch Dutch
Leer Arabisch

Sinds 2016, zit ik bij LeerArabisch, als student. De reden dat ik er nu nog steeds cursussen volg, is vrij simpel, de docentes weten waar ze het over hebben, zijn zelf afkomstig uit het land waar de taal word gesproken en zijn vriendelijk en geduldig. De lessen zijn zeer informeel, maar heel erg informatief, dit geeft het gevoel alsof je niet ouderwets in de schoolbanken zit, voor iemand zoals ik echt , prima ! Mensen die twijfelen of ze het wel, of niet moeten doen, zouden het eigenlijk moeten doen. Ervaar het zelf en je zult zien, dat je ook net als ik meerdere cursussen gaat volgen. Een echte aanrader voor iedereen. Beginner of gevorderd, jong of oud, het maakt echt niet uit !

Marhababik !

by Nadine on Leer Arabisch Dutch

Nayla is een fantastische docente! Haar lessen zijn gezellig, afwisselend, grappig en leerzaam. Hoewel we zowel leren schrijven, luisteren, spreken als lezen, zijn de lessen met name toegespitst op spreken, hetgeen waar we in onze groep het meest aan hebben in de praktijk. Wat mij betreft de leukste en meest nuttige Arabische les die er is!

by Suzan on Leer Arabisch Dutch

Ik heb 2 jaar Arabische les gehad bij Nayla en ze is een fantastische docente. Altijd gemotiveerd, bereid om dingen via mail uit te leggen ook buiten de les, veel verschillende werkvormen. En ook past ze zich in de les aan aan de verschillende niveaus en wensen van de studenten. Bovendien hebben we heel veel gelachen! Ik ben zo enthousiast geworden dat ik Arabisch ga studeren aan de universiteit.

by Brooke Christensen on Leer Arabisch Dutch
Kind, patient, creative!

I've taken two courses from Nayla and I've enjoyed them both. I'm actually starting to speak Arabic! She's encouraging, patient, kind, and using lots of creative methods as she teaches to keep things interesting and not boring (games, songs, small competitions). Lessons with Nayla are far from boring and that was the key for me. Arabic is a difficult technical language and my last lesson at a different school had me wanting to stick pencils in my eyes I was so bored with all the technical slow way to teaching. That's not the case with Nayla- she's fun, doesn't take herself too seriously and is an all-around great teacher. I also like the way the course teaches dialect and MSA at the same time. I'm already looking forward to the next lesson!

by Koen on Leer Arabisch Dutch

De lessen van Nayla zijn de beste lessen voor Arabisch die je ooit tegen zult komen! Nayla is een geweldige lerares, en ze onderwijst met veel kunde, kennis, creativiteit en, bovenal, heel veel plezier!Haar enthousiasme voor de taal is aanstekelijk en het motiveert je om goed je aandacht bij de les te houden en je huiswerk te maken. Al naar enkele maanden leer je het Arabische schrift lezen en enkele woordjes spreken. En na enkele trimesters kan je al gesprekken voeren, teksten lezen, en Arabische liedjes zingen. Ik kan het iedereen ten zeerste aanraden bij Nayla Arabisch te gaan leren en ik kijk er ook heel erg naar uit weer terug te keren!

by Manon on Leer Arabisch Dutch
Beste taalcursus arabisch!

Beste taalschool voor Arabisch in Amsterdam. Nayla is een uiterst vriendelijke en geduldige lerares. Daarnaast is ze erg professioneel en is arabisch haar moedertaal waardoor zij dit erg goed kan overbrengen op haar studenten. Elke les verrast zij haar studenten met heerlijke koekjes en thee en staan cultuur en arabisch spreken, lezen en schrijven centraal. Na 1 cursus kan je het arabisch schrift al lezen en schrijven en heb je basiskennis van het spreken. Leren gaat snel en makkelijk, kortom een fantastische school waar ik nog vele cursussen ga volgen!

by Pauline on Leer Arabisch Dutch

Ik kan de lessen van Leer Arabisch sterk aanraden! Nayla is een fantastische lerares, goedlachs en geduldig. Ze zorgt er altijd voor dat de lessen niet enkel leerzaam maar ook super gezellig zijn. Op minder dan een jaar tijd, heb ik al erg veel geleerd. Ik kan nu teksten lezen, woorden zelf schrijven in het Arabische schrift, basisconversaties houden en begrijpen, en mensen verrassen met verschillende typische Arabische uitspraken. Je groeit echt elke week. Ik kijk er dan ook erg naar uit om het volgende semester te beginnen! شكرا عزيزتي نايلة

by Caroline on Leer Arabisch Dutch

Arabisch leren via LeerArabisch raad ik iedereen aan. De sfeer tijdens de lessen is heel plezierig. Nayla is bovendien een hele aardige, geduldige en goede docente. Tijdens de lessen komt alles aan bod (op creatieve wijze): grammatica, luister-en spreekvaardigheid en leer je extra woordenschat bijvoorbeeld aan de hand van liedjes. Kortom: een interactieve, intensieve en gezellige manier om een mooie taal te leren. شكراً

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»