Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 15 reviews

Super lessenVan een super leraar!Nayla, je hebt op een ontspannen manier zo veel weten te bereiken met 'onze' beginners club! Taal, cultuur en meer..Ktir sukranLouis

Ik heb nu bijna twee jaar les van Nayla, anderhalf uur per week. In die relatief korte tijd heeft zij ons groepje van absolute beginners (dat wil zeggen andersalfabeten, niet bekend met het Arabische schrift) naar niveau A2 gebracht. Van tevoren had ik dat nooit verwacht en het is heel leuk om mee te maken. Ik kan nu bijvoorbeeld een opstel in het Arabisch schrijven over mijn familie en met Syriërs in Nederland een kort gesprekje voeren over het dagelijks leven. Ook kan ik Arabische films en liedjes met ondertiteling redelijk volgen en korte verhalen lezen.Bijzonder is ook dat wij zowel het modern standaard Arabisch (MSA) leren, als het Libanees-Syrisch dialect. Soms is het daarom wel lastig om al het huiswerk bij te houden, maar door de manier van lesgeven weet Nayla ons altijd weer te motiveren en verder te brengen. Bovendien gebruikt ze goed en aansprekend lesmateriaal, dat ze zelf heeft ontwikkeld, in combinatie met Quizlet (een gratis webtool om woorden in te slijpen). Tijdens de lessen zelf staan de thee en koekjes altijd klaar en regelmatig organiseert Nayla culturele en culinaire uitstapjes… Een cursus van Nayla is dus een echte aanrader voor iedereen die interesse heeft in Arabische talen en culturen!Fleur, docent NT2 (Nederlands als tweede taal)

by Josephine Jacobs on Leer Arabisch Dutch

De cursus Arabisch van Nayla is een echte aanrader! Met veel plezier ga ik elke week naar de altijd goede voorbereide en afwisselende lessen toe. De snelheid waarmee we de Arabische taal in een jaar eigen hebben gemaakt is enorm. Dit komt door de goede docent en de prettige lesmaterialen. Daarnaast is er zeker mede dankzij de kopjes thee en koekjes een prettige sfeer in de lessen. Anderhalf uur Arabisch per week bij Nayla is leuk, enorm leerzaam en dus een echte aanrader!

I would recommend this course to anyone in Amsterdam eager to start learning Arabic. Nayla organises her course in a very clear and efficient way, which makes learning this difficult language the easiest possible.
The groups are also relatively small, allowing for good practice and extra attention (much needed when practising the sounds of Arabic). Nayla is a very patient and kind teacher, she makes the lessons a pleasure to attend.

by Floortje Rawee on Leer Arabisch Dutch

Ik ga elke week met veel plezier naar de Arabische lessen van Nayla, en fiets daarna met een voldaan gevoel weer naar huis. De lessen zijn heel interactief, intensief, maar ook heel gezellig. Ik ben blij verrast over mijn vooruitgang sinds februari. Het is erg handig dat Nayla zelf haar eigen boeken heeft gemaakt, waardoor de structuur duidelijk is en je kunt doorbouwen op de vorige niveaus. Het is fijn dat we zowel MSA als het Levantijnse dialect (kunnen) leren. Nayla is betrokken, maakt de lessen niet onnodig ingewikkeld en zorgt altijd voor een goede sfeer. Een aanrader!

by Anneke on Leer Arabisch Dutch

Nayla is niet alleen een hele goede, maar ook een hele aimabele docent. Ze zorgt voor een goede sfeer in ons kleine klasje, nu ca. 8 personen, op een prachtige plek aan de Levantkade in het Oostelijk Havengebied. De les is nooit saai en gaat altijd snel voorbij: er is ruimte voor humor en er is veel afwisseling in het lesprogramma. Nayla zorgt ervoor dat alles aan bod komt: spreekvaardigheid, grammatica, songteksten etc. Wat ik bijzonder vind, is dat zij de groep zo goed 'in balans' weet te houden: ze houdt rekening met kleine nivo-verschillen, maar eist wel dat je 'bij' blijft, zodat iedereen toch min of meer op gelijk nivo blijft. Ik heb nu alweer zin in de volgende les!

by Florien Hollander on Leer Arabisch Dutch

Leuke en leerzame lessen waarin alle aspecten van de taal aan bod komen: grammatica, schrijven, lezen, luisteren, en spreken. De informele en gezellige sfeer nodigt uit tot het stellen van vragen en zorgt dat het nooit erg is om fouten te maken of iets niet te weten. De docente is zeer bevlogen en vastberaden om met wat engelengeduld iedereen deze moeilijke taal bij te brengen. Haar enthousiasme stimuleert ook om de lessen elke week voor te bereiden. Zeker een aanrader voor iedereen die de Arabische taal of een bepaald aspect daarvan machtig wil worden!

by Nikita on Leer Arabisch Dutch
Mvr

De beste en gezelligste plek om de Arabische taal te leren in Nederland. De inhoud van de lessen zijn praktisch en leerzaam. De methode is interactief, van topkwaliteit en vooral ontzettend makkelijk.

by Arnaud Mansour on Leer Arabisch Dutch
Student

Leerarabisch is naar mijn mening de beste plek om de Arabische taal te leren in Amsterdam en omstreken. Voor iedereen is er het juiste niveau om lessen te volgen. De lessen zijn leerzaam, interactief, van topkwaliteit en vooral ontzettend leuk! Daarbij krijg je topbegeleiding van een super docente (met heel veel geduld) en is er altijd ruimte voor vragen. De sfeer in de les is lekker informeel en heel plezierig, waardoor ik nog altijd erg graag naar de lessen kom.

by Sabien -Projectmanager on Leer Arabisch Dutch

Het doceren van een vreemde taal is een vak, en bij Leer Arabisch verstaat men dit vak uitstekend. De lessen zijn zo ingedeeld dat het spreken, lezen EN schrijven aan bod komen. De lesstof is goed gestructureerd, altijd interessant en vaak bijzonder actueel. Verzoekjes kunnen altijd worden ingediend. De lessen zijn behoorlijk intensief met voldoende persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. De docente is geduldig en legt alles duidelijk uit. Ook heeft ze veel kennis van de diverse dialecten en de cultuur. Haar enthousiasme werkt zeer aanstekelijk!
Ik heb les gehad in verschillende talen van verschillende docenten, en Leer Arabisch vind ik absoluut de beste taalschool die ik ooit gehad heb. Ik kan Leer Arabisch dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die de taal goed wil leren!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»